The story behind the brand!

HET ONTSTAAN

Mijn naam is Kelly Vinck-Atwa, de bedenkster en draaiende motor achter de banencoach. Met een brede kennis en ervaring op het gebied van arbeid, help ik werkgevers en werkzoekenden met alles wat ze nodig hebben voor die ene baan.


HISTORIE

Na mijn studietijd ben ik 17 jaar geleden begonnen in de arbeidsbemiddeling. Al snel werd mij duidelijk dat dit beroep heel goed bij mij paste en dat ik mij hierin verder wilde specialiseren. In de jaren die volgde heb ik dan ook diverse studies afgerond en heb ik voor verschillende leuke bedrijven gewerkt. De functies die ik heb vervuld, zijn staff functies en managementfuncties, bij uitzendbureaus alsmede corporate bedrijven. Als zelfstandig ondernemer heb ik onder andere gewerkt voor Vopak, TAG Heuer, GMAC RFC, Rabobank, Feyenoord en Unilever. Daarnaast heb ik in eigen beheer diverse labels opgezet, waaronder de banencoach, de banenborrel en The Event Store.


KANSEN ZIEN EN KANSEN BENUTTEN

Uitdagingen aangaan, kansen zien en kansen benutten! Met een enorme drive, kennis en creatief denkvermogen, zorg ik voor de beste resultaten. Bent u benieuwd wat de banencoach voor u kan betekenen? Dan nodig ik u zeker uit om contact met ons op te nemen. Zo krijgt u een duidelijker beeld, wat wij als de banencoach kunnen.

Bedrijfsinformatie

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Over ons

De banencoach ondersteunt werkgevers en werkzoekenden met alles wat ze nodig hebben voor die ene baan. Recruitment, outplacement, jobcoaching en events.

Volg ons via social media

In samenwerking met