The story behind the brand!

BEHIND THE BRAND

Mijn naam is Kelly Vinck-Atwa, de bedenkster en draaiende motor achter de banencoach. Als ervaren ondernemer denk ik in kansen, door kansen te zien en deze te benutten. Met een brede kennis en ervaring op het gebied van arbeid, help ik werkzoekenden en werkgevers, met alles wat er nodig is voor die ene baan.


HISTORIE

Na mijn studietijd ben ik 17 jaar geleden begonnen in de arbeidsbemiddeling. Al snel werd mij duidelijk dat dit beroep heel goed bij mij paste en dat ik mij hierin verder wilde specialiseren. In de jaren die volgde heb ik dan ook diverse studies afgerond en heb ik voor verschillende leuke bedrijven gewerkt. De functies die ik heb vervuld, zijn staff functies en managementfuncties, bij uitzendbureaus alsmede corporate bedrijven. Als zelfstandig ondernemer heb ik onder andere gewerkt voor Vopak, TAG Heuer, GMAC RFC, Rabobank, Feyenoord en Unilever. Daarnaast heb ik in eigen beheer diverse labels opgezet, zoals de online service van The Laundry Shop, The Laundry Facilities en Selecters Recruitment en zijn de banencoach, The Event Store en de banenborrel.


KANSEN ZIEN EN KANSEN BENUTTEN

Uitdagingen aangaan, kansen zien en kansen benutten! Met een enorme drive, kennis en creatief denkvermogen, zorg ik voor de beste resultaten. Relaties omschrijven mij als een enthousiaste vakvrouw. Een echte specialist, communicatief sterk, meedenkend en zeer deskundig. Ben je benieuwd wat de banencoach voor jou kan betekenen? Dan nodig ik je zeker uit om contact met ons op te nemen. Zo krijg je een duidelijker beeld, wat wij als de banencoach voor jou kunnen betekenen.

Bedrijfsinformatie

Wijnhaveneiland
Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Mogelijke samenwerking?

Interesse in onze banenborrel voor uw bedrijf?
Aanvraag voor gastcolleges, workshops of een presentatie?
Voor alle andere vragen kunt u ons bellen of mailen.

Volg ons via social media

In samenwerking met