Alles wat je nodig hebt voor die ene passende baan!

SERVICE & KWALITEIT

Vanuit onze visie dat met de juiste ambitie, expertise en netwerk niets onmogelijk is, openen we dagelijks onze deuren. De banencoach, een energieke en flexibele omgeving, waar je welkom bent en waar je wordt uitgedaagd. Wat jouw interesse, achtergrond of wens ook is, een frisse dosis motivatie, expertise en inspiratie, liggen voor je klaar.

 

WAT EEN BEZOEK AAN DE BANENCOACH ZO BIJZONDER MAAKT?

Er is ruimte. Ruimte voor jou, jouw vragen en voor jouw ambities. Bij de banencoach gaan wij voor kwaliteit en een uitstekende service. Kwaliteit die je dan ook terug ziet in ons werk, onze collega’s, onze prachtige locatie en de partners waarmee wij samenwerken.

Onze partners zijn door ons geselecteerd op basis van onze kwaliteitsnormen. Immers kwaliteit in ons werk en kwaliteit in wat wij aanbieden. Wij serveren de overheerlijke, verse Giraffe koffie. Echte koffie die fascineert en waar je nooit over uitgesproken raakt. Niet voor niets drievoudig winnaar van de AD koffietest. En zo zorgen we ervoor dat ieder bezoek aan de banencoach het begin is voor jouw loopbaankansen.

 

Bedrijfsinformatie

Wijnhaveneiland
Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Mogelijke samenwerking?

Interesse in onze banenborrel voor uw bedrijf?
Aanvraag voor gastcolleges, workshops of een presentatie?
Voor alle andere vragen kunt u ons bellen of mailen.

Volg ons via social media

In samenwerking met