Tijdens ons één op één gesprek gaan we samen aan de slag!

(PRAKTISCHE) JOBCOACHING 

Wat je loopbaanvraag ook is, wij kunnen jou hier mogelijk verder bij helpen. Zo kunnen wij je helpen met het uitstippelen en vormgeven van jouw ideale baan, je helpen bij het doorbreken van bepaalde gewoontes en je verder begeleiden bij wat je nodig hebt voor die ene baan.

Tijdens een één op één loopbaansessie bij ons op kantoor, gaan we samen met jou aan de slag. Deze sessie zal je nieuwe inzichten geven en helpt je om verder te komen.

Onze insteek is heel divers en is afhankelijk van de persoon en de vraag. Een loopbaansessie duurt gemiddeld zo’n 60 tot 90 minuten en kost € 125,- per sessie (excl. btw).

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Ben je benieuwd naar wat de banencoach voor jou kan betekenen? Een kennismakingsgesprek is hiervoor een uitstekende manier. Zo krijg je een beter inzicht in wat het je oplevert en of je een klik hebt met de coach. Het moet tenslotte wel klikken.

Voor het maken van een kennismakingsafspraak kun je telefonisch contact opnemen of je aanmelden via het onderstaande formulier. Binnen een dag heb je van ons een aantal opties voor data en tijden.

Bedrijfsinformatie

Wijnhaveneiland
Wijnhaven 36
3011 WS  Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Mogelijke samenwerking?

Interesse in onze banenborrel voor uw bedrijf?
Aanvraag voor gastcolleges, workshops of een presentatie?
Voor alle andere vragen kunt u ons bellen of mailen.

Volg ons via social media

In samenwerking met