Alles wat je nodig hebt voor die ene passende baan!

EVENTS

Bent u op zoek naar personeel of wilt u uw huidige werknemers iets pakkends aanbieden? Met onze event service zetten wij op een betaalbare en unieke manier uw eigen arbeidsevent voor u op. Of het nou gaat om het werven van nieuwe werknemers of het binden van bestaande werknemers. Met een eigen event via de banencoach, weet u zeker dat u slaagt.

 

OP MAAT GEMAAKT

In korte tijd zetten wij uw eigen event voor u op. Van ontwikkeling, de organisatie tot aan de uitvoer. Onze events zijn op maat, onderscheidend, indrukwekkend en een tikkeltje anders. Dat is waar wij voor zorgen.

 

ONZE BANENBORREL VOOR UW BEDRIJF

De banenborrel is het netwerkevenement voor werkgevers en werkzoekenden. Voor professionals die willen groeien, hun passie willen volgen en hun ambities waar willen maken. Daar waar van alles op het gebied van arbeid te beleven is en waar de mooiste kansen ontstaan. Onze banenborrels bieden wij in eigen beheer alsmede incompany aan. 

 

INTERESSE IN EEN EIGEN EVENT  

Heeft u interesse in onze event diensten? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden hiervoor. U kunt ons het beste bellen of per mail bereiken. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsinformatie

Wijnhaveneiland
Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Mogelijke samenwerking?

Interesse in onze banenborrel voor uw bedrijf?
Aanvraag voor gastcolleges, workshops of een presentatie?
Voor alle andere vragen kunt u ons bellen of mailen.

Volg ons via social media

In samenwerking met