Op een interactieve manier leren!

TRAININGEN

De trainingen van de banencoach zijn voor een ieder die op een actieve manier wilt leren door te doen. Interessante hedendaagse onderwerpen, die op een pakkende manier inzichtelijk gemaakt worden. In relatief korte tijd wordt het onderwerp uitgediept, aangepakt en toepasbaar gemaakt. Je gaat dus op een interactieve manier leren van specialisten met een flinke bagage aan werkervaring, levenservaring en theoretische kennis.

 

WAAROM ONZE TRAININGEN?

De trainingen van de banencoach zijn een uitermate effectieve manier om tot nieuwe inzichten te komen. Volg je onze trainingsprogramma’s, dan start je samen met een groep die allemaal net zo gemotiveerd en enthousiast zijn als jou. Naast de individuele begeleiding, wordt er tijdens de trainingen ook veel samengewerkt. De positieve energie die in een groep ontstaat, leidt ook tot leerzame en leuke momenten.

 

INTERESSE IN EEN TRAINING VIA ONS? 

Heeft u interesse in een training voor uw bedrijf? Wilt u ons uitnodigen voor het geven van een training? Of wil jij graag een training bij ons volgen? Gelieve dan het onderstaande contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij bieden? Een dynamische omgeving waar iedereen welkom is en waar voor een ieder die unieke sparkle klaar ligt. Bij de banencoach volg je gewoon wat het beste bij jou past.

 

Bedrijfsinformatie

Wijnhaveneiland
Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Mogelijke samenwerking?

Interesse in onze banenborrel voor uw bedrijf?
Aanvraag voor gastcolleges, workshops of een presentatie?
Voor alle andere vragen kunt u ons bellen of mailen.

Volg ons via social media

In samenwerking met