Tijdens ons één op één gesprek gaan we samen aan de slag!

WERK & BUSINESS COACHING 

Wat je loopbaanvraag of business vraag ook is, wij kunnen jou hier mogelijk verder bij helpen. Zo kunnen wij jou als professionals helpen met het uitstippelen en vormgeven van jouw ideale baan, je helpen bij het doorbreken van bepaalde gewoontes en je verder begeleiden bij wat je nodig hebt voor die ene baan.

Tijdens een één op één coachingssessie, gaan we samen met jou aan de slag. Deze sessie zal je nieuwe inzichten geven en helpt je om verder te komen.

Onze insteek is heel divers en is afhankelijk van de persoon en de vraag.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Ben je benieuwd naar wat de banencoach voor jou kan betekenen? Een kennismakingsgesprek is hiervoor een uitstekende manier. Zo krijg je een beter inzicht in wat het je oplevert en of je een klik hebt met de coach. Het moet tenslotte wel klikken.

Voor het maken van een kennismakingsafspraak kun je telefonisch contact opnemen of je aanmelden via het onderstaande formulier. Binnen een dag heb je van ons een aantal opties voor data en tijden.

Bedrijfsinformatie

Wijnhaven 36
3011 WS  Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Over ons

De banencoach is een coachingsbureau voor bedrijven en professionals. Wat wij verzorgen is coaching, advies en loopbaanbegeleiding voor professionals. Voor de volgende stap in je carrière!

Volg ons via social media

In samenwerking met