Alles wat je nodig hebt voor die ene passende baan!

EVENTS

Bent u op zoek naar personeel of wilt u uw huidige werknemers iets pakkends aanbieden? Met onze event service zetten wij op een unieke manier uw eigen arbeidsevent voor u op. Of het nou gaat om het werven van nieuwe werknemers of het binden van bestaande werknemers. Met een eigen event via de banencoach weet u zeker dat u slaagt.

In korte tijd zetten wij uw eigen event voor u op. Van ontwikkeling, de organisatie tot aan de uitvoer. Onze events zijn op maat, onderscheidend en een tikkeltje anders. Dat is waar wij voor zorgen.

 

ONZE BANENBORREL VOOR UW BEDRIJF

De banenborrel is het arbeidsconcept voor werkgevers en werkzoekenden die inhoudelijk op zoek zijn naar meer. De banenborrel is de nieuwe manier van werven. Op een persoonlijke en unieke manier brengen wij de arbeidswereld dichter bij elkaar. Op een unieke manier uw eigen personeel werven. De weg ernaartoe is waar wij voor zorgen. 

 

INTERESSE IN EEN EIGEN EVENT  

Heeft u interesse in onze event diensten? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden hiervoor. U kunt ons het beste bellen of per mail bereiken. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsinformatie

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Over ons

De banencoach ondersteunt werkgevers en werkzoekenden met alles wat ze nodig hebben voor die ene baan. Recruitment, outplacement, jobcoaching en events.

Volg ons via social media

In samenwerking met