Op een interactieve manier leren!

GASTCOLLEGES & ADVIES

Bij de banencoach dragen we onze kennis graag over. Dat doen we in de vorm van advies voor werkgevers en gastcolleges op Hogescholen voor young professionals. Zo adviseren wij bedrijven hoe ze young professionals aan kunnen trekken. Hoe wordt u een interessante werkgever voor young professionals? Wat kan deze doelgroep voor uw bedrijf betekenen? Daarover kunnen wij u alles vertellen.

 

GASTCOLLEGES

Onze gastcolleges zijn helder, luchtig en worden op een inspirerende manier uitgedragen. Uitermate boeiend en geschikt voor young professionals die in korte tijd veel te weten wilt komen. Zo stomen we de young professionals volledig klaar voor de arbeidsmarkt.

 

INTERESSE IN EEN GASTCOLLEGE OF ADVIES?

Wilt ons uitnodigen om te komen spreken of inhuren voor advies? Gelieve dan het onderstaande contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Bedrijfsinformatie

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Over ons

De banencoach is een adviesbureau gericht op young professionals. Voor werkgevers coaching & advies – werving & selectie, om young professionals aan te trekken, te binden en te behouden. Voor young professionals loopbaanbegeleiding naar een baan.

Volg ons via social media

In samenwerking met