Masterclass - Entrepreneurship from scratch on

 

ONDERNEMERSCHAP

Heb je ambitie om te ondernemen, maar weet je nog niet wat je wilt doen of hoe je kunt starten? Hoe klein of groot jouw droom ook is, ook voor jou een unieke kans.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze training gaan we je volledig klaarstomen voor het ondernemerschap. Met leuke, inspirerende verhalen, storytelling van andere ondernemers en waardevolle tips & trics. Na afloop van deze training heb jij een duidelijk beeld, hoe ook jij van jouw droom je beroep kunt maken. Met een rugzak vol ideeën en extra veel kennis, kun je aan de slag.

Ondernemen ook voor mij

Hoe zorg ik nou voor een uniek concept? Wat heb ik daarvoor nodig? Van start naar succes. Allemaal onderwerpen die tijdens deze training behandeld zullen worden.

Wees goed voorbereidWees goed voorbereid, zodat we je ook heel gericht kunnen helpen. Heb je interesse in deze masterclass, meld je dan hieronder aan. Tot ziens op onze training: Persoonlijke leiderschap.

Aanmelding: Masterclass - Entrepreneurship from scratch on

14 + 1 =

Bedrijfsinformatie

Wijnhaven 36
3011 WS  Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Over ons

De banencoach is een coachingsbureau voor bedrijven en professionals. Wat wij verzorgen is coaching, advies en loopbaanbegeleiding voor professionals. Voor de volgende stap in je carrière!

Volg ons via social media

In samenwerking met