Alles wat er nodig is voor die ene passende baan!

OUTPLACEMENT

Gaat uw bedrijf reorganiseren en wilt u uw vertrekkende werknemers goed achterlaten. Met onze outplacement diensten ondersteunen wij uw vertrekkende werknemer(s) met alles wat ze nodig hebben voor de volgende baan.

SAMEN AAN DE SLAG

Zo kunnen wij uw vertrekkende werknemer(s) ondersteunen met de benodigde sollicitatievoorbereidingen, coaching on the job en training on the job. Tijdens deze sessies gaan wij samen aan de slag om zo te achterhalen wat de kwaliteiten zijn, interesses vertaalt naar mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.  

Met onze trainingen en rollenspellen wordt uw vertrekkende werknemer(s) helemaal klaargestoomd voor de eerste sollicitatiegesprekken.

 

HEEFT U INTERESSE IN ONZE OUTPLACEMENT DIENSTEN? 

Voor een optimale samenwerking bespreken wij vrijblijvend met u wat wij voor u kunnen betekenen, hoe wij dat doen en wat hiervoor de totale kosten zullen zijn. Duidelijkheid en transparantie is wat u van ons mag verwachten. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons het beste bellen of mailen. Wij helpen u graag verder!

 

Bedrijfsinformatie

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Over ons

De banencoach ondersteunt werkgevers en werkzoekenden met alles wat ze nodig hebben voor die ene baan. Recruitment, outplacement, jobcoaching en events.

Volg ons via social media

In samenwerking met