Alles wat professionals nodig hebben!

WERKZOEKENDEN 

Bij de banencoach helpen wij je met alles wat je nodig hebt op het gebied van werk. De weg ernaartoe en wat je daarvoor nodig hebt, dat is nou precies waar wij je bij helpen.


JOBCOACHING

Zo kunnen wij je onder andere helpen met een origineel cv, een pakkende sollicitatiebrief, een goed verzorgd LinkedIn profiel, maar ook mogelijk aan die ene passende baan. Met onze manier van werken bieden wij je als werkzoekende de juiste handvatten, mogelijkheden en kansen aan in de zoektocht naar een baan.

 

MASTERCLASSES

Wil je in korte tijd veel leren, dan zijn onze masterclasses een aanrader. De masterclasses van de banencoach zijn voor een ieder die op een actieve manier wilt leren door te doen. Interessante hedendaagse onderwerpen, die op een pakkende manier inzichtelijk gemaakt worden. Je gaat op een interactieve manier leren van specialisten met een flinke bagage aan werkervaring, levenservaring en theoretische kennis.

 

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Heb je interesse in onze jobcoaching diensten of wil je bij ons een masterclass volgen? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons het beste telefonisch of per mail bereiken. Wij helpen je graag verder.

 

Bedrijfsinformatie

Wijnhaveneiland
Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

KvK. 68129289

T. 010-426 38 40

E. info@debanencoach.nl

Mogelijke samenwerking?

Interesse in onze banenborrel voor uw bedrijf?
Aanvraag voor gastcolleges, workshops of een presentatie?
Voor alle andere vragen kunt u ons bellen of mailen.

Volg ons via social media

In samenwerking met